Milyen ajándékot adjak 70. születésnapra?

Milyen ajándékot adjak 70. születésnapra?

Írta: feba 2019. October 14. 0 Hozzászólás

A 70. születésnapra bátran válogassunk össze minden olyan ajándékot, amin rajta van a 70es szám. A 70. születésnapra már nem szoktunk zajos lerészegedős bulit rendezni, inkább beszélgetős, eszegetős, együtt levős ünneplésre lehet készülni.

 

Az ajándékok pedig ne hétköznapi tárgyak legyenek, hanem inkább az ellenkezője, legyenek különlegesek, és beszédesek.

 

Ajándék 70. születésnapra – Családtagnak

 

Azt mondtuk, legyen ez a születésnap összejövős-eszegetős, ezzel az ajándékozásnak is megadtuk az alapmotívumát. Válogassunk a konyhai ajándékötletek közül valami vicceset.

 

A vicces kötények, edényfogók és főzőkesztyűk között egészen biztosan találunk testreszabottat. Mármint az ünnepeltre szabottat.

 

 

Ajándék 70. születésnapra – Barátoknak

 

A barátoknak alkoholos és tréfás ajándékot választunk, ez a szabály, igaz? Az alkoholt most hagyjuk, legyen inkább a kedvesen vicces ajándékoké a főszerep. Ilyen például a vicces tusfürdő, álom zsák hölgyeknek, és a mágneses képkeretek széles választéka.

 

De ha vicces ajándékban gondolkodunk, aminek semmi funkciója azon kívül, hogy ajándék, akkor a díjszalagok között keresgéljünk.

 

 

Ha az ünnepelt szenvedélyes vadász vagy horgász, akkor érdemes a foglalkozásokra szabott ajándékaink között körülnézned, hogy találó ajándékot tudj választani.

 

Ajándék 70. születésnapra – Kollégáknak

 

Kollégáknak válasszunk kicsit decensebb ajándékok közül. Eltérhetünk az alkoholos ajándékot ne - szabálytól. Az üvegpólók például minden alkalomra, így erre a kiemelt születésnapra is tökéletes ajándék ötletnek számít egy kolléga számára. Ha a kolléga vicces kedvű, és egyben kedveljük, akkor viszont érdemes körülnézni a vicces pálinkás poharak között, mert van születésnapos, és pucér popsis, és még sok más is, ami kacajra fakasztja az ünnepeltet.

A születésnapi pólók ötletes és kollégák előtt is vállalható ajándékok, ahogy a vicc kedvéért választott születésnapi nyakkendő is.

 

 

Összegzés

A 70. születésnapra inkább hangulatos összejövetellel, mint óriási bulival készüljünk. Az együtt étkezés már önmagában ajándéknak számít ebben a rohanó világban, ráadásul az ajándékozás alapmotívumát is megadhatja. barátoknak és kollégáknak már válogathatunk a viccesen alkoholos vagy a vicces alkoholok, vagyis… hagyjuk az alkoholt. Válasszunk születésnapi pólót, nyakkendőt, díjszalagot az ünnepeltnek, és mindegyikben fotózzuk le őt, hogy jövőre legyen miről beszélgetni a születésnapi bulin.

 

A webáruházban megtalálsz minden felsorolt ajándékot és még többet a 70. születésnapra, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

 

Szólj hozzá