Milyen ajándékot adjak 80. születésnapra?

Milyen ajándékot adjak 80. születésnapra?

Írta: feba 2019. October 18. 0 Hozzászólás

A 80. születésnap szóljon arról, hogy itt vagyunk, itt van a családunk, és a barátaink. A 80. születésnap szóljon az ünnepeltről, és az ő kedvenceiről.

 

A 80. születésnapra ne divatajándékokat válogassunk össze, hanem személyre szabott, szivet melengető ötletekkel álljunk elő. Teremtsünk egyedi születésnapot neki.

 

Ez lehet, hogy nehéz és gondot okoz. Segítünk!

 

Ajándék 80. születésnapra – Családtagoknak

 

A nyolcvanadik születésnap szóljon csak az ünnepeltről, és arról, hogy ő mit szeret. Ötleteljünk tehát azon, mit szeret az ünnepelt!

 

Kezdjük a könnyebb dolgokkal. Szeret kimozdulni otthonról? Sétálni a természetben szeret vagy egy múzeumban? Van valami hobbija, ami eltér az átlagtól, és mi ihletet meríthetünk belőle? Például motorozott egész életében? Akkor a motoros ajándéktárgyaknak egész biztosan örülni fog akkor is, ha már ritkán pattan fel rá.

 

Milyen zenét szeret? Meg tudjuk őt lepni egy új albummal? Vagy készíthetünk egy válogatást neki? Szeret fotókat gyűjteni? Miről? Természeti képek? Ritka állatok? A fotós könyvek és videók nagy választékában biztosan találunk kedvére valót.

 

Ha szeret kimozdulni, hová menne szívesen velünk? Mi van a bakancslistáján, amivel kapcsolatban most épp helyzetbe tudnánk hozni őt?

 

 

Ajándék 80. születésnapra – Barátoknak

 

A barátokat jól ismerjük, de valószínű, hogy az évek során már sok jó ajándék ötlet patront ellőttünk. Érdemes összeülni néhányan és komolyabb ötletelést tartani, mert együtt ez is könnyebb lesz.

 

Kérdezzünk meg mindent, ami eszünkbe jut.

Például, szereti a különleges konyhát? Szeret főzni vagy inkább egy éttermi ünneplésnek örülne egy különleges helyen?

Még mindig szeret bowlingozni, vagy inkább egy vagány aktivity-játszmának örülne?

 

Beszéljük át, hogy milyen közös programnak örülne inkább. Színház, kiállítás, koncert? Pihenős vagy aktív hétvége? Rövid vagy hosszabb utazás?

 

 

Ajándék 80. születésnapra – Kötelező ajándékok

 

A születésnap kötelezőrésze, a vicces kiegészítők. A vicces bögrék, párnák, tusfürdők és hűtő mágnesek elengedhetetlen részei egy igazi születésnapnak.

 

Remek felvezetés egy nagyobb, közös ajándékhoz akár, de ráhangolásnak is tökéletes, például egy wellness hétvégéhez jó ajándék egy klassz tusfürdő, nemigaz?

 

 

A webáruházban megtalálsz minden felsorolt ajándékot és még több ajándékot 80. születésnapra, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

 

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

 

Szólj hozzá