Milyen ajándékot adjak eladónak?

Milyen ajándékot adjak eladónak?

Írta: feba 2019. August 1. 0 Hozzászólás

Milyen ajándékot adjak eladónak? Lássuk be, ez a kérdés abban az esetben merül föl bennünk, ha az az eladó egyben ismerős, barát vagy kolléga.

Amúgy az eladó abba a kategóriába esik, hogy a legnagyobb ajándék neki az udvariasság és az előzékenység, ugye?

Tehát, milyen ajándékot adjak, ha eladónak szeretnék valami ötleteset kitalálni?

 

Ajándék eladónak

Sajnos az eladók is abba a kategóriába tartoznak, akin a hétköznapi ember levezeti a feszültségét. Türlemetlen és indulatos vásárlók, akik elvárják, hogy az eladó gondolatolvasó legyen, és ránézésből tudja, hogy ő éppen mit keres, és azt varázsolja is oda, de azonnal.

Éppen ezért, egy eladó vagyok, nem varázsló, feliratú póló biztosan feldobná őt.

Ezen kívül az udvariasság és a mosoly az a valuta, ami minden ajándékot kivált, ha nem a barátodról, barátnődről van éppen szó. Mert akkor furfnagos ajándékötletre van szükség.

Először fussunk át a klasszikus ajándékötleten, ami megkerülhetetlen, a bögrén, ami azt hirdeti, ő a legjobb  eladó.

Ma már egyébként nem is eladónak hívják pket, hanem értékesítőnek, vagy árufeltöltőnek, esetleg pénztárosnak vagy simán bolti dolgozónak, de ezt ne áruld el neki.

 

Praktikus ajándék eladónak

A bögre is praktikus ajándék volt, de azt inkább azért ajándékozzuk, hogy éreztessük vele a munkája és az személyisége iránti nagyrabecsülésünket.

A praktikus ajándékok közé tartozik még a gravírozott kulcstartó, illetve az álomzsák is, hiszen a feszültséggel teli nap után, biztos jobban alszik, ha egy kellemes, levendula illatú álomzsákot kapott ajándékba.

És végül, a praktikus ajándékok állandó szereplője, a gravírozott toll. Tollra még manapság, a telefonos jegyzetek között is szükség van, és egy te vagy a legjobb feliratú toll ráadásul irigység és mosoly forrása lesz, minden nap.

 

 

Ajándék eladónak, aki kolléga

Ha pedig kollégának keresünk ajádnékot, aki éppenséggel eladó, akkor kicsit könnyebb dolgunk van, hiszen a faliképtől, a díjszalagig rengeteg ötletes ajándék adhatrja hírül, hogy te vagy a legjobb kolléga.

 

 

 

Összegezve

A legeslegjobb ajándék, amit egy eladónak adhatunk az a luxusutazás a föld körül, ugye? Ám, ha ezt az ötletet már ellőttük, akkor az udvariasság és a mosoly a következő ötlet a listán. Ezek után pedig jöhet a feliratos bögre, toll, kulcstartó, a kedves és praktikus ajándékötletek eladóknak.

 

A webáruházban találsz kedves és praktikus ajándékot eladónak, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

 

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

 

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

 

 

Szólj hozzá