Milyen ajándékot adjak kollégának?

Milyen ajándékot adjak kollégának?

Írta: feba 2019. August 17. 0 Hozzászólás

Milyen ajándékot adjak kollégának? A kollégáknak, akikkel együtt töltjük a napjaink nagy részét, nem könnyű ajándékot választani. Hiszen nem ismerjük őket annyira jól, mint a családtagokat, és nem állnak olyan közel hozzánk, mint a barátok.

Ráadásul több kolléga is van,és nem illik ugyanolyan ajándékot adni nekik. De nem kell tovább aggódni, adunk néhány ötletet a megfeelő ajándék kiválasztásához, és egy helyen meg is szerezhető minden, hatékonyan.

 

Ajándék kollégának - születésnapra

 

A születésnap alapvetően családi ünnep, amit a közeli barátokkal osztunk meg. Ám a facebook-nak hála, össznépi ünneplés lett belőle, így a kolléga születésnapját nem illik elfelejteni.

Ha a munkahelyen mindenki születésnapját megünnepeljük, érdemes szokásokat kialakítani, és egy ésszerű összeghatárt megbeszélni. Mondhatni, megúszhatjuk apróbb ajándékokkal is.

Ilyen esetekben a gravírozható egyedi tollak, vicces hűtőmágnesek, kupakmágnesekből kiválaszthatunk néhányat, és egy borral vagy csokival összecsomagolva máris kész a születésnapi ajándék.

 

 

Ajándék kollégának - karácsonyra

 

Ha a munkahelyen ajándékozni szoktunk, akkor karácsonykor nem egyetlen kollégának kell ajándékot kitalálni, hanem az ÖSSZESNEK. Érdemes tematikus ajándékozásokat kialakítani.

például, egyik évben kaphat mindenki „konyhai” karácsonyos ajándékot. Edényfogó, főzőkesztyűk és kötények széles választékából ötletelhetünk, és nem is kell mindnek karácsonyinak lenni, elég, ha az egyik az.

Ha nem akarjuk túlbonyolítani, akkor egy karácsonyi bögre, bele 2-3 darab szaloncukor összekötve és kész is, mindenki ugyanazt kapta, nincs sértődés. A bögrék lehetnek egyformák, de választhatunk különféléket is.

 

 

Ajándék kollégának – vicces ajándékok

 

Ha a munkahelyen szinte már baráti a hangulat, már sok-sok éve dolgozunk együtt, és nem erőltetett az ajándkozás, akkor lejött a vicces ajándékok ideje. Ebből érdemes mindenkinek egyedit választani. ákár belső poénhoz kötődően, akár valami tulajdonságát kicsit leviccelve.

A legnépszerűbben a vicces tusfürdők, de a nyakkendők, hűtőmágnesek és tollak, bögrék minden alkalomra megfelelő ajándékok. Ha pedig a hangulat bulizós, akkor jöhetnek a zsákbamacskák és az ivós társasjátékok.

 

 

Összegezve

A kollégák a mindennapok bajtársai, vagy éppen versengő ellenfelek, ki tudja. Mégis, a napjaink nagy részét velük töltjük, illik a különleges alkalmakra megfelelő ajándékot választani. Legyen szó születésnapról, évfordulóról, karácsonyról, az ajándék egész biztosan szorosabbra fűzi a kapcsolatot.

 

A webáruházban találsz minden alkalomra megfelelő ajándékot kollégának, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

Szólj hozzá