Milyen ajándékot adjunk 18. születésnapra?

Milyen ajándékot adjunk 18. születésnapra?

Írta: feba 2019. July 25. 0 Hozzászólás

Milyen ajándékot adjunk 18. születésnapra?

A 18. születésnap az első igazán nagy buli. Ez az első választóvonal a felnőtt lét felé, optimális esetben egybeesik az érettségivel és a felsőoktatás kezdeteivel.

A 18. születésnapra érdemes bulis ajándékokkal készülni, ugyanakkor fontos, hogy adjunk horgony ajándékokat is, amiket eltehet emlékbe.

 

Ajándék 18. születésnapra

 

A 18. születésnap legyen felhőtlenül örömteli. A buli legyen hangos, a barátok pedig spiccesek. Segítsük ezt vicces ajándékokkal, ivós társasjátékkal, zsákbamacskával.

Ha van rá lehetőség, autó helyett élményt adjunk ajándékba, ha gyermekünk, barátunk felfedező típus. Akár egy hosszú hétvége Párizsban, Rómában, vagy egy hosszú kirándulás egy vadregényes vidéken, életre szóló élményt, emléket jelenthet.

 

Ajándék 18. születésnapra lányoknak

 

Az ajándékok két csoportra oszlanak. A születésnapi ajándékok egyik fele, amit a bulin kinyithat az ünnepelt, ezek inkább viccesek, bulisak, vagy picit kedvesek legyenek. Ilyen például egy vicces-kedves feliratú bögre, párna.

A trend az, hogy hangsúlyozzuk, hogy már most „öreg”, de mi menjünk szembe a cikiző trendekkel, és vicesen, de pozitív üzenettel támogassuk a születésnapost.

 

 

A szülinapi ajándékok másik fele, ami személyes, megható ajándék, az, amit az ünnepelt családi körben kap meg, ilyen szokott lenni hagyományosan egy szép ékszer, arany nyaklánc, vagy gyűrű.

 

Ajándék 18. születésnapra fiúknak

 

A fiúk számára is nagy ajándék ha élményt kapnak, ráasádul ők kicsit jobban szeretnek felfedezni, kimozdulni, mint a lányok, szóval lehetünk merészebbek, és akár egy extrém élményre is vehetünk belépőt az immár nagykorú ünnepeltnek.

A születésnap. A fiúk hagyományosan kedvelik az ilyen bulikon az ivós társasjátékokat, és az legalább mederbe tereli az alkoholizálást, optimális esetben inkább a humor részre teszi a hangsúlyt.

A születésnapi ajándékok inkább viccesek, vagy habitustól függően akár játékosak is lehetnek. Ami garantáltan jó ajándékötletnek számít, az egy vicces póló. Amit még hónapokig viselhet az ünnepelt, visszaidézve a szülinapi buli hangulatát, erejét.

 

 

Családi körben a fiúk is hagyományosan kaphatnak ékszert, órát, karkötőt vagy nyakláncot, aminek ugyanannyira örülnek és megbecsülik, mint a lányok.

 

Összegezve

A 18. születésnap, a nagy vízválasztó, általában hangos és alkoholos bulival jön el. Ami rengeteg ajándékötletekre ad nekünk lehetőséget. A buli kellékei, korona, ivós társasjáték, és a vicces ajándékok végtelen tárháza. A lányoknak kedvesen vicces, a fiúknak pedig alkoholosan vicces ajándékok szoktak beválni a buliban. Családi körben pedig a hagyományos ajándékok az ékszerek, illetve az utazások és élmények.

 

 

A webáruházban találsz kedves és praktikus ajándékot 18. születésnapra,  és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

 

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

 

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

 

 

Szólj hozzá