Milyen ajándékot adjunk 20. születésnapra?

Milyen ajándékot adjunk 20. születésnapra?

Írta: feba 2019. July 28. 0 Hozzászólás

Mit adjunk ajándékba 20 éves gyermekünknek, barátunknak?

Nincs könnyű dolgunk az biztos, de egy kis nyomozással, némi fantáziával, na, meg néhány örökzöld ötlettel, biztosan kitalálunk valamit.

 

Ajándék 20. születésnapra

 

20 éves. Már nem gyerek, de még nem önálló felnőtt. Egyik nap ezt szereti, másik nap azt. Ezért a 20. születésnapra a legjobb ajándék a szabadság. Adjunk neki lehetőségeket, tanfolyamot, vásárlási utalványt, utazást.

 

Ajándék 20. születésnapra lányoknak

 

Ha szerencsénk van, a hölgy szeret olvasni, és ha ismerjük a kedvenceit, akkor meg is van az egyik ötlet. Ha szeret olvasni, de nem árulja el, hogy mit, akkor a megoldás a vásárlási utalvány.

Ha a könyvnek nem is, de a ruhának minden hölgyemény örül. Vigyázat! Meg ne vedd nélküle! Az egyik legjobb ajándék ötlet, egy közös bevásárló körút. Élmény plusz ajándék. A születésnapi torta mellé meg tegyél oda egy kedves apróságot, egy ciki feliratú párnát, vagy egy klasz képkeretet.

 

 

 

Ajándék 20. születésnapra fiúknak

 

Ha fiúnak keresünk ajándékot, akkor először gondoljuk végig, túrázni szeret, vagy inkább elázni a haverokkal? Sportol vagy inkább a számítógép előtt szórakoztatja magát?

Ha szereti az alkoholos bulikat, akkor nekivaló a buli-viditó italos játkok, ő lesz a buli császára vele. Ha visel ékszert, akkor egy karkötő vagy egy szép óra mindig jó ötlet.

 

 

 

Ha nincs igazán jó ajándékötleted, akkor a megoldás a vásárlási utalavány. Ha egy jópofa vicces tusfürdővel egybecsomagolod, tuti örömet szerzel vele.

 

Összegezve

Szögezzük le, az ékszer mindig jó ajándékötletnek számít. Ahogy az utazás, és kalandok úgy általában. Ha erre épp nincs lehetőség, akkor pedig érdemes a megfigyelni kicsit a kedvteléseit. Olvasni szeret, vagy a számítógépet bújja és játszik? Mindkét terület adja a lehetőségeket, vagy ha más ötletünk nincs, akkor vegyünk valami vicces apróságot és adjunk neki vásárlási utalványt.

 

A webáruházban találsz kedves és praktikus ajándékot 20. születésnapra, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

 

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

 

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

Szólj hozzá