Milyen ajándékot adjunk fodrászoknak?

Milyen ajándékot adjunk fodrászoknak?

Írta: feba 2019. July 29. 0 Hozzászólás

Kis túlzással, a fodrász munkája adj a meg a mindennapi megjelenésünk felét, különleges alkalmakkor meg több, mint a felét. Ahányszor tükörbe nézünk, azt látjuk, amit Ő alkotott, rajtunk. Ezért gyakran felmerülhet bennünk a kérdés, milyen ajándékot adjunk a fodrászunknak?

A jó fodrászt nagyon meg kell becsülni, sőt, olyan ajándékot válasszunk neki, amiből kézzel foghatóan látja, hogy nagyra becsüljük őt.

Ha a fodrász boldog, a hajunk is boldog, és mi is. Nézzünk boldogító ajándékokat.

 

Ajándék fodrászoknak

 

Fogadok nem is gondoltál arra, hogy az ajándék, amit adsz, az lesz a vásárlói-vélemény. Tudod, az, amit a boltok kitesznek a fűnyíró alá, hogy kinek mi a véleménye róla.

A fodrászok nem tehetik ki a sok-sok fotót az elkészült vendégekről, mindenféle jogi okok miatt, de a tőlünk kapott ajándékot, azt kitehetik a fodrászatban, a honlapjukra, sőt, még a facebookra is.

Érdemes tehát olyan ajándékot venni, ami elmondja róla a vélényünket.

 

 

A bögre az ajándékötletek koronázatlan királynője. Mert bármit rá lehet írni, bármilyen színű lehet, alkalomnak megfelelően. És közben egy olyan használati tárgy, amire mindenkinek szüksége van. Ráadásul fogyóeszköz, tehát többször is lehet bögrét adni ajándékba ugyanannak a személynek.

 

Praktikus ajándék fodrászoknak

 

A bögre is praktikus ajándék volt, de azt inkább azért ajándékozzuk, hogy éreztessük vele a munkája és az személyisége iránti nagyrabecsülésünket.

Mellé egy praktikus, mondjuk névreszóló, gravírozott, vagy vicces-színes kulcstartó, és máris adtunk egy kedves ajándékot is.

 

 

Ajándék fodrászoknak, amit magának nem vehet meg

Van még nagyon klassz ajándék, amit ráadásul magának nem vehet meg egyetlen szakember sem, az pedig egy fa tábla, amire a végső igazság van rávésve.

 

 

 

Összegezve

A jó fodrász aranyat ér, ezért gyakran tűnődhetünk azon, hogy milyen ajándékot adjunk neki. Az örökzöld ajándékok itt is működnek, ha kávézik, akkor kávé, ha teázik inkább, akkor egy jól összeválogatott teakülönlegesség. Azonban, ha szakmailag és emberileg is megbecsüljük őt, akkor válasszunk neki olyan ajándékot, amit sose fog elfelejteni.

 

A webáruházban találsz kedves és praktikus ajándékot fodrászoknak, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

 

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

 

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

 

 

Szólj hozzá