Milyen ajándékot adjunk katonának?

Milyen ajándékot adjunk katonának?

Írta: feba 2019. August 15. 0 Hozzászólás

Nehéz kérdés, hogy milyen ajándékot adjunk egy katonának. Egyrészt a katonákról az a hír járja, hogy ijesztően karótnyeltek, ugyanakkor mégis csak a barátunk, tehát rossz ember nem lehet. Igaz?

A legjobb, ha bepróbálkozunk némi karót nyelten praktikus ajándékkal, és mellé odacsempészünk egy kis humort is.

 

Ajándék katonának

 

Ha arra gondolunk, hogy a katonaságra leginkább a rend és a fegyelem jellemző, akkor az ajándékaink lehetnek praktikusak, vagy pont ellenkezőleg, viccesek. A praktikus ajándéknak biztosan nagyon fog örülni, hiszen katona, a rend és a praktikum a második kereszt neve.

A vicces ajándékon viszont nagyon fog nevetni, amire minden fegyelemben edződött embernek nagy szüksége van, már csak az egyensúly kedvéért is, nemigaz?

 

Praktikus ajándék katonának

 

A praktikus ajándékok legyenek inkább kisméretűek, hogy magával vihesse akárhová.

A legelső ajándék nyilvánvalóan egy bögre. Ami praktikus azért, mert használati tárgy, és terepmintás! Másrészt azért is jó ajándékötlet, mert fogyóeszköz, és legközelebbi alkalommal is adhatunk bögrét ajándékba J

A telefon tartozékok, tok, töltő, és esetleg egy napelemes telefontöltő igazán ötletes és mindig örömet szerző ajándék lesz.

A praktikus ajándékok közé tartozik még a kulcstartó és toll is. A legjobb egy névre szóló gravírozott toll, ami egyedi ajándék, és ne fogja összekeverni a tollát senkiével.

 

 

Vicces ajándék katonának

 

A vicces ajándékot nem valószínű, hogy magával viszi a katonasághoz, úgyhogy lehet minél nagyobb, és minél viccesebb. Egy feliratos plüss állat például.

Vagy egy vicces tusfürdő, esetleg több vicces tusfürdő egy cosmagban. A tusfürdők előnye, hogy kicsit még a praktikus ajándékok közé is beférnek, és ha visszaviszi magával, akkor a katona társai is jókat nevethetnek rajta.

A tusfürdő felirata vicces, de a tusfürdő nem ciki, kellemes, unisex illatú, tusoláshoz tökéletes.

 

 

 

Összegezve

Katonának csakis nagyon praktikus vagy nagyon vicces ajándékot adjunk. Ezeket könnyű kiválasztani, lehet egy strapabíró tolltartó, amibe ő aztán bármi katonásat pakolhat. Egy terepszínű bögre szinte kötelező ajándék, ahogy a kulcstartók és a toll is. A praktikus ajándékok mellé érdemes valami vicceset is csomagolni, akár egy egész évre elegendő vicces tusfürdő például tökéletesen praktikusvicces ajándék.

 

A webáruházban találsz praktikus és vicces ajándékot katonának, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

 

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

 

 

Szólj hozzá