Milyen ajándékot adjunk Óvónőnek?

Milyen ajándékot adjunk Óvónőnek?

Írta: feba 2019. July 24. 0 Hozzászólás

Az óvónénik azok, akikre rábízzuk a szemünk fényét, és ők vigyáznak rájuk, míg mi dolgozunk, óvják őket, tanítják a gyermekeket. Ünnepnapok előtt kapunk a fejünkhöz, hogy mit is adhatnánk ajándékba ezért a fontos munkáért, a szeretetért, amit a gyermekeink kapnak tőlük.

Nehéz az ötletelés ezért összeválogattuk egy helyre a kedves, elismerő és praktikus ajándékötleteket.

 

Ajándék Óvónőnek – Kedves elismerés

 

Az óvónénik azok, kik mindig tudnak új játékot kitalálni, szépen énekelnek és mindig van egy mosolyuk a gyermekek számára. Kedves, elismerő ajándékot érdemelnek, akár karácsonyra, akár ballagásra keresünk ajándékot.

Az óvónénik is ritkán kapnak elismerő szavakat, csakúgy, mint a tanárok, vagy az ápolók. Ezért nagyon tudnak örülni egy-egy kedvesen elismerő ajándéknak.

Ilyen lehet például a cuki maci mintás párna, amin az a felirat, hogy A legjobb óvónéni a világon.

Ellenállhatatlan ajándék, biztosan örömet szerez.

 

 

A párna mellé jó ötlet egy izgalmas könyv, vagy egy finom illatos tea csomag, ami segít ellazulni és pihenni az eleven gyerkőcöktől elfáradt óvónéniknek.

Ha szeretnénk kicsit hangsúlyosabbra, ám mégis viccesre venni az ajándékozás hangulatát, akkor jó ajándékötlet lehet egy kis édesség mellé a díjszalag óvónéniknek, aminek a felirata A világ legjobb óvónénije.

 

Ajándék Óvónőnek – Praktikus ajándék

 

Mivel az óvónénik sok-sok gyermekre vigyáznak, remélhetőleg sok ajándékot is kapnak, ezért érdemes praktikus ajándékban is gondolkodni, mielőtt ellepi őket a vicces hűtőmágnesek tornya.

A praktikus ajándékok királynője tagadhatatlanul a bögre. Egy óvódában a bögre fogyóeszköznek számít, szóval nem baj, ha négyet – ötöt is kap egyszerre az óvónéni.

 

 

A bögre mellé lehet még apró praktikus ajándékokat adni, mint a képkeret, ami rögtön beletehetjük csemeténk fotóját, vagy amit az óvónéninek rajzolt. És a kulcstartó is örökzöld ajándékötlet, mert valahogy gyakran elvesznek, de addig is örömet szereznek.

 

Összegezve

Amikor óvónéniknek keresünk ajándékötletet, bevonhatjuk a gyermeket is a gondolkodásba. A saját kézzel készített gyermek-rajzos hűtőmágnes, vagy a képkeretben gyermekrajz például kedves ötlet. Ezen kívül az édesség, a könyv szintén instant örömszerző ajándékok, csak úgy, mint a praktikus bögre, szívhez szóló felirattal.

 

A webáruházban találsz kedves és praktikus ajándékot óvónőknek, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

 

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

 

 

Szólj hozzá