Milyen ajándékot válasszak édesanyámnak?

Milyen ajándékot válasszak édesanyámnak?

Írta: feba 2019. April 29. 1 Hozzászólás

 

Minden évben megfogadod, hogy most aztán időben elkezdesz agyalni azon, milyen ajándékot válassz édesanyádnak? Aztán eljön a hét, aminek a végén anyák napja van, és még mindig nincs ötleted?

Ugyan, veled ilyen biztosan nem fordulhat elő. De talán hallottál már olyanról, akinek az ismerősével ez rendszeresen megesik.

Kérlek, küldd el neki ezt a cikket, hogy most, a huszonnegyedik órában kaphasson néhány mentőöv jellegű ötletet.

 

Egyszerű ajándék ötletek - kicsi speciális töltettel

 

Adtunk már ötleteket vicces anyáknapi ajándékokhoz, de Te, amikor arra gondolsz, hogy anyák napjára ajándékot válassz, valami nagyot szeretnél. Nem kedves, megható ajándékot, hanem valami nagyot és emlékezeteset.

Pedig tudod, hogy anyukád zavarba jön tőle. Igen, megérdemelné a nagyon-nagy ajándékot, de ha odaadnád neki, Ő elsírná magát, és azt mondaná, inkább magadra költötted volna az árát, igaz?

Ezért válassz neki úgy ajándékot, hogy egyszerű ötlet legyen, csak picit turbózd fel. Ne egy nagy ajándékot adj, hanem több kicsit, úgy átjutsz a radar alatt.

 

Virág - örökzöld ajándék ötlet anyukáknak

 

Aki a virágot ajándékba viszi, rossz ember nem lehet.

Biztos tudod milyen virágot szeret anyukád a legjobban. Kötess belőle egy szép csokrot, és tedd bele ezt a szívhez szóló üzenetet.

És vegyél neki a kedvenc csokijából mellé. Virág és csoki ajándékba, sosem marad el a hatás.

 

 

 

Szép álom ajándékba, ha anya nem alszik jól

 

Egy nő, attól a pillanattól fogva, hogy gyermeke lesz, féléberen alszik, minimum fél szemmel mindig a gyermeket figyeli. Ez a szokás azután sem múlik el nyomtalanul, ha a gyermek felnőtt, kirepült. Ha anyukád nem alszik jól, ajándékozd meg őt egy kedves, illatos álomzsákkal. Mellé egy habfürdő és egy adag a kedvenc teájából, és máris ajándékoztál neki néhány csodálatosan pihentető estét, amit nem fog elfelejteni soha. Ráadásul az illatos álomzsák szép, és kedves üzenetet hordoz.

 

 

Dekortábla - Anyáknapi üzenettel

 

Hízelegj anyukádnak dirrektben, ezen az egy napon elmegy.

Az anyukák életében rengeteg a kritika, de csak elvétve kapnak pozitv visszajelzést, ne adj' isten dícséretet. Mi sem sűrűn dícsérgetjük. Azt hisszük, Ő olyan bölcs, hogy úgy is tudja mit gondolunk, mit érzünk.

Pedig Ő pont olyan, mint bármelyikünk, a dícséretet csak akkor hiszi el, ha hangosan kimondjuk. Vagy legalább bögrére, párnára, dekortáblára írjuk.

 

 

Erről a listáról bármelyik ajándékkal sikered lehet anyák napján. De ha biztosra akarsz menni, vagy nem tudod melyiket válaszd, az a legjobb, ha mindet elviszed neki, ebben a sorrendben. A virágnak biztos fog örülni, a pihentető alvást adó álomzsáknak egészen biztos, a dekortábla harsány üzenetétől pedig meg fog hatódni. És így lesz tökéletes az idei anyák napja.

 

Itt az anyák napja, válogass az anyák napi ajándékötletek közül, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

1 Hozzászólás

Viszko Fruzsi:
2020. March 30., 11:06:30 AM, www.network.hu
Válasz

jó az oldal

Szólj hozzá