Milyen típusú ajándékot adhatok?

Milyen típusú ajándékot adhatok?

Írta: feba 2019. May 20. 0 Hozzászólás

Ajándékozni jó érzés. Látni az arcát, amikor kibontja az ajándékot… igazán szívet melengető. El is felejtjük, hogy mennyit vívódtunk, milyen kihívás volt megtalálni azt az ajándékot, aminek a láttán az a boldog mosoly terült el az arcán.

Hogyan kerülhetjük el, hogy az ajándékozás kihívás és szenvedés legyen?

Íme, néhány univerzális ajándék ötlet, ami könnyen testre szabható, és garantáltan beválik.

 

Ajándék típus családtagoknak - ékszer

Örökzöld vicctéma, hogy a családtagoktól kapott ajándék hol és hogyan cserélhető vagy adható el, mert aaanyira bugyuta vagy fölösleges.

Régen a férjek hagyományosan barkács holmikat, a feleségek konyhai eszközöket kaptak. Ezt ma már nem szabad elsütni, csak abban az esetben, ha biztosan tudjuk, hogy pont ezt szeretné.

Amivel viszont biztosan nem lehet mellé lőni, az az ékszer.

Ma már egységesen jó ötlet családtagnak ékszert ajándékozni. A férfiak is hordanak órát, karkötőt, sőt, már fülbevalót és gyűrűt is. A hölgyek pedig elmondhatják magukról, hogy olyan nincs, hogy valakinek elég ékszere van.

Tehát az ékszer mindig jó ötlet, kivétel nélkül.

 

Ajándék típus - ötletszerzés

Ami az ékszer kiválasztását, és ami azt illeti, a család többi tagjának való ajándékötlet szerzését illeti. Ma már hatalmas segítséget ad nekünk a social média, a facebook vagy az instagram oldal. Néhány perces kutató munkával kideríthetjük, hogy a kedves családtagunk, akinek ajándékot keresünk

  • milyen írókat követ, ha olvasni szeret
  • milyen filmeket, színészeket kedvel
  • milyen extrém dolgokat kedvel (ázsiai étel, extrém sport, bármi)
  • milyen ékszerek fotóit osztja meg
  • milyen divattermékek érdeklik
  • milyen eseményekről jelentkezik be

Ezek az információk pedig egyenes úton vezetnek minket a megfelelő ajándékhoz. Könyvek, mozijegy, színházjegy, koncertjegy. Sport kiegészítők, vagy speciális fűszerek, a lehetőségek száma végtelen, csak engedjük el kicsit a fantáziánkat.

 

Ajándék típusok barátoknak

Barátoknak ugyanolyan gondolatmenet mentén könnyű ajándékot választani, mint rokonnak. Mivel tölti a szabadidejét, hogyan öltözködik, szeret-e olvasni, kirándulni, moziba járni, illetve ha van háziállata, annak mindig lehet úgy ajándékot venni, hogy a gazdi örüljön.

 

Ajándék típus, ami mindig és bárkinél beválik

A fotós ajándékkal se lehet mellé lőni. Fotós bögre, fotós póló. Ha ezek már voltak, akkor most csináltass fotós takarót, törölközőt vagy függönyt. Attól függ, hogy milyen fotók, és hogy kinek csináltatod – ezért többször is alkalmazhatod az ötletet.

Ha a „nyomozós” házifeladatot megcsináltad, akkor már tudod, hogy milyen filmes, színészes, rajzfilmes bögrét, pólót, párnát vagy hűtőmágnest vegyél vagy készíttess ajándékba.

 

Összegezve, ma már ciki olyan ajándékot adni, amiről lesír, hogy csak túl akartál lenni rajta, csak kipipáltad a feladatlistádon. Ma már könnyű ajándékötletet szerezni, csak végig kell nézni a facebook megosztásait annak, akinek ajándékot keresünk, máris az ölünkbe pottyantak az ötletek.

 

A webáruházban találsz praktikus, humoros és kedves ajándékötletet, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

Szólj hozzá