Névnapi bögrék nőknek

Névnapi bögrék nőknek

Írta: feba 2020. February 18. 0 Hozzászólás

Ahogy a férfiak, úgy a nők is szeretik a nevüket ott látni a tárgyakon. Sőt, a hölgyek ezt sokkal jobban szeretik. A neves ajándékokat szinte a nőknek találták ki. Hiszen a nők már egészen kislány koruktól szeretik, igaz?

 

Az, hogy a nevem rajta van egy bögrén, lehet praktikus, lehet szórakoztató, és lehet önbizalom növelő is. Válassz ajándékba neves bögrét minden hölgy ismerősödnek!

 

Névnapi Neves bögrék nőknek

 

Egy neves bögre több, mint szép. Valahogy, más, több. Az, hogy rajta van a nevem, a részemmé teszi.

Az, hogy rajta van a nevem, egy munkahelyen például nagyon praktikus tud lenni, amikor sok-sok bögre van a közös szekrényben.

Az, hogy rajta van a nevem a bögrén, csupán egyik eleme annak az egyediségnek, ami a stílusomat jelzi. A másik pedig, a bögre alapszínei és formái.

 

Ha macis bögrén van rakta a nevem, akkor cuki vagyok, vagy szeretnék az lenni. Ha rózsás, akkor romantikus hajlamú vagyok. ha pedig utazós bögrén… nos, az is egyértelmű, igaz?

Válassz magadnak vagy szeretteidnek egyedi neves bögrét, a stílusuknak megfelelőt!

 

 

 

 

Boldog Névnapot bögrék nőknek

 

A névnapi bögrék egyszerűbb kategóriája a színes, boldog névnapos feliratú bögrék. Az alapszínek változatosak. A bögrék szépek, színesek, és hagyományosan pöttyös, kedves bögrék. Tökéletes ajándék például kollégának, ismerősöknek, partnereknek.

 

 

Állatos vagy foglalkozások bögre névnapra

 

A névnapos bögrék másik népszerű csoportja, ahol nem az ünnepelt neve van a bögrén, hanem a foglalkozása. Például, a legjobb dada, felszolgáló, ápolónő, fodrász, tanárnő számára nagyszerű ajándék lehet névnapra egy ilyen bögre.

Ha pedig nem találsz a foglalkozások között pont neki valót, akkor válasz a legkedvesebb állatos bögrék közül névnapi ajándékot. Kutyusos, cicusos, pacis, unikornisos bögrék közül is válogathatsz.

 

 

Névnapi bögrék vásárlása nőknek

A bögrét biztonságosan, rövid határidővel házhoz szállítjuk.

Ami még fontos lehet, hogy a bögre technikai adatai: űrtartalma 3dl, a befogó méretei: 8 cm x 9,5 cm, súlya: 0.35 kg.

 

Összegezve

Névnapra neves bögrét! Ez lehetne egy kitűző felirata is, de attól még igaz. Névnapra a NÉVről szóló ajándékot érdemes választani. Lehet egyedi, névre szóló, úgynevezett neves bögre. Többféle alap hangulattal választható.

És vannak a szép, színes vagy éppen hagyományosan pöttyös boldog névnapot feliratú bögrék, melyek akár távolabbi ismerősöknek, vagy munkahelyi partnereknek tökéletes névnapi ajándék.

 

Válassz a névnapi bögrék közül nőknek ajándékot, és rendeld meg még időben!

 

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

Szólj hozzá