Nőnapi ajándék ötletek barátnak

Nőnapi ajándék ötletek barátnak

Írta: feba 2020. March 7. 0 Hozzászólás

 

Nőnapra ajándékot választani barátoknak, kolléganőknek, családtagoknak és a kedvesnek is, nagy feladat. Ezért most adunk néhány érdekes ajándék ötletet a barátnők, vagyis barátnak tartott hölgyek részére.

 

A legfontosabb, hogy minden ajándék legyen személyre szabott egy kicsit. Az átlagos, a tucat-ajándék feledésbe merül és csupán porfogó lesz belőle.

Az igazi ajándék, legyen szó barátoknak szánt nőnapi ajándékról, az, amelyikre figyelmet, energiát fordítottunk és szeretetet adtunk bele.

 

Nőnapi virág ajándék barátnak

 

Nőnapra a hölgyek kapjanak virágot. Ez hagyomány, tehát mindenképpen vegyük figyelembe. keressünk olyan virágot, amit a barátunk biztosan kedvel.

És a virágok ma már rengeteg formát ölthetnek. Lehet szó egyetlen szál (kedvenc) virágról. Lehet szó egy csokor vágott virágról. Ám lehet, hogy a barátnő jobban kedveli a tartósabb, cserepes virágot.

De lehet szó gyökeres, kerti virágról, amit kiültethet a kertben.

Vagy éppen művirágról, ami dísznek tökéletes és locsolni sem kell.

Ha pedig a kedves barátod állatbarát, akkor lehet szó virtuális virágról is, amikor a virág árát adományként egy állatmenhelynek küldöd el, Ő pedig kap erről egy szép képes lapot, virtuálisan.

 

Amivel biztosan egyedivé teheted a virág-ajándékodat, ha teszel bele egy apró ajándékot (hűtőmágnes, kupak mágnes, vicces csengő) vagy virág dekorációt.

 

 

Nőnapi ajándék bögre

 

A virágot beleállíthatod egy kedves, állatos, motiváló vagy éppen vicces bögrébe is. Mert a nők szeretik a bögréket, naponta használják a bögréket, ezért örülnek a bögre-ajándékoknak.

A bögre választék nagyon széles, akár több barátnőnek is választhatsz egyszerre, de vigyázz, ne is hasonlítsanak egymásra!

 

Nőnapi ajándék kulcstartó

 

Az egyedi ajándékok élmezőnyét vezetik, a gravírozott fa kulcstartók, melyek nagyszerű kiegészítő ajándékok a jól megválasztott virág mellé.

Választani lehet az őrült csaj, vagy éppen a legjobb barát, a konyha tündére, önbizalom, bátraké a szerencse és még sok más vicces, kedves vagy motiváló felirat közül.

 

 

 

Összegezve

A nőnapi ajándék mindenképpen legyen egyedi, személyre szabott. Mert ez jelenti az ajándékot tulajdonképpen. És mivel a hagyomány az hagyomány, mindenképpen legyen virág az ajándékok között.

Aztán válogathatunk a vicces, kedves vagy vagány bögrék, hűtőmágnesek és kulcstartók között, és kiválaszthatjuk a leginkább személyre szóló nőnapi ajándékokat barátoknak.

 

Válogass a nőnapi ajándék ötletek közül ajándékot, és rendeld meg még időben!

 

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

Szólj hozzá