Nyugdíjas búcsúztató ajándék

Nyugdíjas búcsúztató ajándék

Írta: feba 2019. May 12. 1 Hozzászólás

Minden változás… változást jelent. Általában nem szeretjük, ha nagyobb kanyar jön az úton, és a nyugdíjazás idején sincs ez másképp.

Régen vártuk már, minden nap volt valami, amire azt mondtuk, majd, ha nyugdíjas leszek… De most, a változás küszöbén, a nyugdíjas búcsúztatón igazán ránk fér egy kedves, vagy vicces ajándék, ami eltereli a figyelmet arról, hogy valami véget ért.

 

Nyugdíjas búcsúztató

A nyugdíjazás az ember életében optimális esetben egy megbecsült élethelyzet, amikor sok év közös munka után a kollégák egyik szeme sír, a másik nevet, hogy el kell búcsúztatni a nyugdíjba menő kollégát.

A nyugdíj a pihenés ideje lesz. Amikor végre lesz idő mindenre, amire szeretnénk. Amire az elmúlt évtizedekben mindig azt mondtuk, hogy majd ha nyugdíjas leszek, de valójában sosem hittük, hogy valaha lesz elég szabadidőnk.

 

Ugyanakkor ez egy annyira hatalmas változás az ember életében, mondhatni egy 180 fokos fordulat, hogy joggal fél tőle az ember egy kicsit. Ezért a búcsúztatón jó ötlet humorosabb ajándékokkal oldani ezt a feszültséget.

 

Humoros nyugdíjas búcsúztató ajándékok

A sztereotípiák szerint a nyugdíjas mindenre ráér, mindent tud és nem fél elmondani.

Ezért az „erre utaló” és egyben vicces ajándékok jó hangulatot tudnak kelteni egy ilyen búcsúztatón.

Például, ha ideje elmélyedni a szakácsművészetben, akkor a feliratos kötények mindig beválnak.

 

 

A humoros ajándékokkal is érdemes ráerősíteni arra, hogy a szabadidő nem ugyanaz, mint az unalom. A nyugdíjas évek az az időszak, amikor végre az embernek van ideje önagára, az egészségére, a feltöltődésre, a régi és új hobbikra.

 

Klasszikus példa, a férfiak végre hódolhatnak a horgászat szenvedélyének.

 

 

Emlékeztető hűtőmágnes arról, hogy a szabadidőre koncentráljunk a nyugdíjas években, kedves ajándék a nyugdíjas búcsúztató után első évfordulójára is.

 

 

Tehát ne félj humoros, sőt egészen vicces ajándékot adni a nyugdíjas búcsúztatóra is. A humor oldja a feszültségét a változásnak, az esetlegese félelmeket.

 

A webáruházban találsz nyugdíjas búcsúztatóra humoros és kedves ajándékötletet, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

 

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

 

1 Hozzászólás

zsuzsanna kalányos:
2020. February 3., 11:57:07 PM
Válasz

:)

Szólj hozzá