Szerelmes üzenetek ajándékokon

Szerelmes üzenetek ajándékokon

Írta: feba 2020. February 7. 0 Hozzászólás

 

A Valentin nap üzenete az, hogy szeretlek. De lehet, hogy te úgy érzed, ezt a szót már elcsépelték a facebook emojik, akkor válogass inkább a mélyebb, szerelmes üzeneteket átadó ajándékok közül.

 

Nem lesz túl nyálas, nem lesz átlagos. Érdekes és őszinte üzenetet írtunk az ajándékodra.

 

Mert nem mindegy hogyan mondod el azt, ami fontos, amit minden nap el kellene mondanunk egymásnak. Állíts emléket ezeknek a szerelmes perceknek, szerelmes ajándékon szerelmes üzenettel.

 

Szerelmes üzenet bögrén

 

Azt hiszed, hogy csak rímelő versekben lehet szerelmes üzenetet írni? Dehogy! Egyszerű szavakkal, egyszerű üzenettel is elmondhatod, hogy számodra ki a legfontosabb.

 

Ráadásul tedd ezt egy olyan ajándéktárgyon, amit a Kedves nap, mint nap használ, minden nap a kezében lesz, elolvassa az üzenetet és boldoggá teszi.

„Ha veled vagyok, úgy érzem, megszűnik a külvilág… Szeretlek”

 

 

Szerelmes üzenet párnán

 

A második legnépszerűbb Valentin napi (és évfordulós) ajándék, a hálószobát is díszítő puha párna. Szerelmes üzenet a puha párnán…

„Boldog vagyok, mert a legnagyobb szerelmet Veled együtt élhetem át. A világon mindennél jobban szeretlek.”

 

 

Szerelmes üzenet hűtőn

 

A hűtőmágnes és a hűtő már réges - régen az üzenet átadás eszközei. Miért lenne másként a szerelmes üzenetekkel. A hűtő a családi élet középpontja, ez az a hely, ahol mindenki megfordul, minden áldott nap. Ezért a legfontosabb üzenetet minden ide tedd.

 

„Egy ölelésnek hatalmas értéke van. Segít abban, hogy szavak nélkül tudasd a másikkal, mit érzel iránta. Ha rossz napod van, ha ideges vagy, egy ölelés segít megnyugodni. Egy ölelés segít jobban, sokkal jobban szeretni.”

 

 

Szerelmes üzenet akasztós szíven

 

A szerelmes alkalmak legnépszerűbb ajándéka az akasztós szívek végtelen választéka. Remek társasjátékot lehet készíteni belőlük, keresd a szíveket néven. gyönyörű díszítése a közös otthonnak, ha úton – útfélen ilyen akasztós szíveken mondjátok el egymásnak a szerelmes üzeneteket. Hagyomány is könnyen alakítható belőlük.

 

„Tudd, hogy Te vagy a legfontosabb az életemben.”

 

 

Válassz a szerelmes üzenetű ajándékok széles választékából, és rendeld meg még időben!

 

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

 

 

Szólj hozzá