Tesós ajándékok

Tesós ajándékok

Írta: feba 2019. September 1. 0 Hozzászólás

Az ajándékozósdi legjobb része, amikor testvérnek keresünk ajándékot. Legyen szó vérszerinti, kapott vagy választott testvérekről, az ajándék kitalálás és kiválasztása egy nagyon klassz dolog.

Lehet, hogy Te úgy érzed, nehéz ajándékot kitalálni a Tesódnak, ezért összeszedtük az összes vagány, vicces, kedves, aranyos tesós ajándékötletet.

 

Kedves Tesós ajándékok

 

Ha már kilőtted az összes fényképes ötletet, és az édesség csokrokat meg az aranyhalakat is, akkor keressünk idén divatos ajándékötletet.

A plüssállat örökzöld ajándék, bármilyen alkalomra el lehet sütni, akkor is, ha fiútesód van. A következő egy igazi tuti ajándékötlet. Mindegy, hogy a testvéred fiú vagy lány, kávés – teás bögrét egészen biztosan használ. Te pedig kihasználhatod az alkalmat kedveskedésre, pozitív üzenetekkel, vagy éppen poénkodásra, mégiscsak a Tesód.

 

 

 

Közös Tesós ajándékok

 

A közeli családtagokra és a legjobb barátokra nagyon igaz, hogy a legklasszabb ajándék, az együtt töltött idő. Ez lehet a Tesó kedvenc koncertje, sóbarlang, vagy a Te régi bakancslistás kirándulásod is. Hiszen a Tesó az, akit szeretünk… bosszantani is :)

Kedves ajándék egy motiváló vagy cuki hűtőmágnes, ha lánytesód van. Ha pedig fiútesó, akkor a kupakmágnes a nyerő, ami egyben sörnyitóként is funkcionál.

Ha mindketten kutyások vagytok, menjetek együtt a kutyaelsősegély tanfolyamra, és így három legyet ütsz egy csapásra:

  • ez egy emlékezetes ajándékötlet
  • neked nem kell egyedül menned
  • a családtagként szeretett kutyusok biztonságban lesznek a továbbiakban

 

 

Praktikus Tesós ajándékok

A praktikus tesós ajándékok jellemzője, hogy használati tárgyak, fogyóeszközök, és a vagány felirataikkal pedig lehet büszkélkedni a barátok és kollégák előtt. Mint a legjobb tesó feliratú bögrével, gravírozott tollal illetve kulcstartókkal is.

De a legnépszerűbb praktikus tesó ajándék, az a tesó tusfürdő. a praktikusság minden feltételének megfelel, még a facebook-ra is kiposztolható. Hiszen ami nincs a facebook-on, az nem is létezik :)

 

 

Összegezve

A Tesónak ajándékot választani könnyű is, meg nehéz is. Jól ismered őt, viszont már ellőtted a leggyakoribb ajándékötleteket. Szerencsére kedves és praktikus ajándékokból nincs hiány. Örökzöld ajándék a változatos feliratokkal és mintákkal. Kedves ajándék lehet egy közös program, tanfolyam, vagy egy cuki plüssállat is, ezekből sosem elég. És végül, a praktikus ajándékok, melyek egyben viccesek is lehetnek. Tollak, kulcstartók, hűtőmágnesek. És a legnépszerűbb Tesós ajándék, a tesó-tusfürdő, ami nemcsak a fürdőbe, hanem az instagramra is kívánkozik.

 

A webáruházban találsz minden alkalomra megfelelő Tesós ajándékot, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

 

 

 

Szólj hozzá