Unikornisos ajándékok

Unikornisos ajándékok

Írta: feba 2019. June 26. 0 Hozzászólás

Aki szereti a kutyusokat, az szereti az unikornist is. Sőt, ha a cicákat szereted, akkor is szeretni fogod az unikornisos ajándékokat. Hogy miért?

Mert az unikornisokat, vagy más néven az egyszarvúkat szeretni könnyű. Mesebeli, mágikus lények. Kinézetre hasonlítanak a lovakra, mentalitásban a cicákra, viszont még senki sem látott gonosz unikornist, csak aranyosat, kedveset. Szóval, könnyű szeretni őket.

Ezért minden korosztály szereti az unikornisos ajándékokat.

 

Unikornisos ajándék – kicsi lányoknak

 

Gyakran tépelődsz, hogy a kicsi lánynak mit adj ajándékba? Ne keress tovább, az unikornisos ajándékok mindig sikert aratnak.

A plüss unikornis alap egy kislánynál, sőt, akár az egyszarvús ágynemű is. Mivel az egyszarvús ajándék mindig színes, kedves.

Egy képkeret a szülinapjára remek ajándékötlet, hiszen nem fogja eltörni, akár össze is firkálhatja, és ott állhat az ágya mellett, minden nap örülhet neki.

 

 

A könnyű háti táska is jó ötlet, sokoldalúan tudja majd használni, akár játékhoz, vagy akár a közlekedéshez, rejtélyes csajos holmik cipeléséhez.

 

Unikornisos ajándék – Kamaszoknak

 

Az örök probléma, mit adjunk ajándékba egy kamasz lánykának.

Az unikornisos ajándékok ezt a gondot is megoldják. mivel egy unikornis egy rejtélyes, mágikus, kiismerhetetlen lény, ezért a póló, amin az szerepel, hogy nem tökéletes vagyok, hanem unikornis, valójában azt mondja, hogy rejtélyes vagyok, mágikus erőim is lehetnek, és egyébként meg nem érdekel a véleményed. Szóval egy kamasznak töklétes ajándék. Ráadásul a legszembeötlőbb felirat pólón, nagybetűvel az, hogy tökéletes vagyok. Ez pedig ultra-szuper ajándékká teszi, hisz ha mást nem, a családját ezzel fogja nap, mint nap bosszantani.

 

 

 

Unikornisos ajándék – Hölgyeknek

 

Lehet, hogy nem vallják be, de a hölgyek is szeretik a cuki, mágikus unikornisos ajándékokat. Neki érdemes olyan hétköznapi tárgyakat adni ajándékba, ami tényleg minden nap használatban van. Például egy unikornisos bögre, ami már a reggeli kávénál mosolyra késztet.

Vagy a legeslegnagyobb kedvenc, a minden napi fárasztó munka utáni vigasz, az unikornisos párnácska. A cuki bébi unikornis párna tökéletes ajándék ötlet.

 

 

Összegezve

Az unikornisokat mindenki szereti, és az unikornisos ajándék minden korosztálynak remek ötlet. A kicsiknek a fotókeret és a hátizsák, a kamaszoknak a tökéletes póló, a hölgyeknek pedig a bögre és a párnák adják meg azt az örömet, amit csak egy unikornis tud adni.

 

A webáruházban találsz praktikus, humoros és kedves unikornisos ajándékokat, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

 

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

 

Szólj hozzá