Valentin napi ajándék ötletek férfiaknak

Valentin napi ajándék ötletek férfiaknak

Írta: feba 2020. January 19. 0 Hozzászólás

A valentin nap az egyik olyan ünnepünk, amikor nehezebb egy férfinak jó ajándék ötletet kitalálni. A Valentin nap a szivecskékről, a meglepetésekről és az érzésekről szól. De hát egy férfinak mégsem lehet szivecskés bögrét, meg szivecskés akármit adni ajándékba, nem igaz?

Vagy mégis?! Azért vannak olyan szivecskés ajándék ötletek, amit igenis lehet férfiaknak is adni, mindjárt mutatunk párat.

 

Valentin napi praktikus ajándék ötletek férfiaknak

 

Ajándékba férfinak érdemes praktikus, használható tárgyakat ajándékba adni, még Valentin napon is. Egyetértesz? Egyszerűen, mert ezt szeretik jobban. A férfi számára oka, célja és eredménye kell legyen, majdnem mindennek. Tehát, ha férfinak keresünk ajándékot, akkor ezt vegyük figyelembe. vagy ne :)

 

Valentin napra is adhatunk praktikus ajándékot. Akkor örömet ad, nem lesz belőle századik porfogó. Ilyen lehet például a Valentin napi toll. A tollak színe lehet fehér, fekete, piros, kék. A Valentin napi tollon lévő üzenetek például, szeretlek, te vagy a mindenem, szeretem a férjem. Ezek az üzenetek mindig célba érnek, hiszen férfiak is szeretik, amikor hallhatják, áthatják, hogy szeretjük őket.

 

 

A másik praktikus ajándék ötlet, a (sörös) pohár. Mert bármit lehet inni ebból a pohárból, a lényeg a rajta lévő Valentin napi szivecskés minta. Vicces, szerelmes, praktikus Valentin napi pohár. Tökéletes ajándék ötlet.

 

 

Valentin napi alkoholos ajándék ötlet férfiaknak

 

A férfiaknak gyakran adunk alkoholos ajándékot. Ez egyszerű. De Valentin napra egy alkoholos ajándék sem lehet csak egyszerű! Válassz neki a pálinkás poharak közül. Lehet ez is szerelmes, de lehet névre szóló is! Sőt, lehet szexis, vicces. Gyűjthetsz neki komoly készletet is, ha veled és a barátival szoktatok pálinkázni.

 

Valentin napi szeretlek ajándék férfiaknak

Ha a párod romantikus alkat, és van annyira magabiztos, hogy nem érzi magát kellemetlenül a „nyálasan szerelmes” ajándékoktól, akkor hajrá, ez a te napod. Válogass neki a Szeretlek feliratú ajándékokból. Válogass a Valentin napi bögrék és hűtőmágnesek és kupak mágnesek közül.

 

 

Összegezve

Valentin napra érdemes praktikusan szerelmes ajándékokba csomagolni az üzeneteinket. Remek ajándék ötlet a Valentin napi toll, pohár, pálinkás pohár készlet, és a szerelmes feliratú ajándékok is.

Válogass a garantáltan örömet szerző valentin napi ajándék ötletek közül férfiaknak és rendeld meg még időben.

 

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

 

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

Szólj hozzá