3 vicces anyák napi ajándékötlet

3 vicces anyák napi ajándékötlet

Írta: feba 2019. April 25. 0 Hozzászólás

3 vicces anyák napi ajándék

 

Anyák napján, a virágcsokor mellé vehetünk megható ajándékot, vagy vehetjük kicsit humorosra a figurát, és vehetünk viccesebb ajándékot is. Persze csak akkor, ha anya szereti a humort.

A humoros ajándék akkor válik be, jól ismerjük azt a személyt, akinek ajándékozunk, mert a vicceset csak egy hajszál választja el az idétlentől és anyák napjára nem adhatunk idétlen ajándékot. Csak humorosat. Ehhez adunk most pár ajándék ötletet.

 

Vicces ajándék anyák napjára 1. - Feliratos toll

 

Az édesanyák számára az egyik legnagyobb kihívás, hogy szigorúak legyenek, képesek legyenek határok, szabályokat felállítani és azokat be is tartatni. Hiszen szívük szerint kényeztetnék a gyermeket, és nem tagadnának meg tőle semmit. De mi lenne akkor a végeredmény??

Szóval, akár honnan nézzük, Anya a főnök.

Ha kamaszként adod anyukádnak ezt ajándékba, akkor egyrészt vicces, másrészt pedig nagy elismerés is lehet ez az ajándék.

 

 

Vicces ajándék anyák napjára 2. - Legmenőbb Anya tusfürdő

 

Tusfürdő. Egy praktikus, hétköznapi eszköz, amit minden nap használunk, és az egész család láthatja nap, mint nap. Kedves emlékeztető és elismerés is egyben. Márpedig elsimerésből sosem lehet elég. Ezért ez az egyik legnépszerűbb anyák napi ajándék ötlet.

 

 

Vicces ajándék anyák napjára 3. – Konyhai kötény

 

Egy konyhai kötény praktikus használati tárgy. Aki gyakran dolgozik a konyhában, az tudja, hogy micsoda haszna van egy ilyen köténynek. Jó ötlet tehát egy ilyenre írni kedves, megható, vagy éppen vicces üzenetet. Olyasmit, mint Anya főztje a legjobb, mert az ő fűszere a szeretet.

Ha pedig anyának nem igazán kedvenc terepe a konyha, akkor ez kedvesen vicces tud lenni: Anya, a konyha tündére.

 

 

 

Összegezve, a vicces ajándék egyrészt azért jó tlet, mert  asok-sok év alatt már minden mást kilőttünk, másrészt azért lehet jó, mert elkerüli a meghatottság könnyeit. Nevetni jó, és a praktikus használati tárgyakon vicces üzenetet küldeni még jobb.

 

Hamarosan itt az anyák napja, válogass az anyák napi ajándékötletek közül, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

 

Szólj hozzá