Vicces ajándék anyósoknak

Vicces ajándék anyósoknak

Írta: feba 2019. September 27. 0 Hozzászólás

Milyen ajándékot válasszunk az Anyósnak? Mivel az anyósról leginkább az anyós-viccek jutnak eszünkbe. Szinte nem is választhatunk mást, csak a vicces ajándékokat.

Szerencsére, mi tudjuk, hogy az anyós, egyben édesanya, és lehet, hogy nagymama is. Ezért olyan vicces ajándékokat válogattunk össze, melyek jó szívvel adhatsz ajándékba anyósoknak is.

 

Vicces és praktikus ajándék anyósoknak

 

Anyósokkal akkor is viccelni kell, ha amúgy ő a kedvenced a családból, és egy áldott jó lélek. Szerencsére, épp ezért, ő is veled fog nevetni az ajándékokon. Ha szeretnél is viccelni, meg nem is, akkor az a megoldás, hogy adsz egy kicsit vicces ajándékot, és mellé csomagolsz, vagy titokban átadod, a komoly ajándékot is. A komoly ajándék olyasmi legyen, ami tényleg örömet szerez, az anyósnak, nem neked. A vicces ajándék pedig örömet szerez a családnak. Ha jól választasz.

 

A legjobb ajándékok többfunkciósak. Fontos, hogy az ajándék használati tárgy legyen, hiszen különben egy szekrény mélyén fog búslakodni az elkerülhetetlen lomtalanításig. Ha anyós szereti dekorálni az otthonát, akkor válassz a dekorációs ajándékok közül, a fali tábla vagy dekor karácsonyfa is tökéletes választás lehet.

 

Tehát olyan ajándékot válasszunk, ami szem előtt van. És ekkor lép be a második funkció. Legyen aranyos, szórakoztató. Vagy motiváljon, az manapság mindenkire ráfér. Egy jó motiváció hétfő reggel… anélkül el sem tudnánk indulni otthonról. De a viccet félretéve, egy szép és motiváló üzenettel ellátott kávésbögre például sokat hozzá tud tenni a komfortérzetünkhöz. Nem igaz?

Természetesen, az anyós-bögre vicces kell, hogy legyen. A név kötelez.

 

 

Vicces és aranyos ajándék

A vicces ajándékok kategóriájában azért akadnak aranyosabb ajándékok is, hiszen egy család vagyunk. A konyhai dolgok tökéletes terepet kínálnak a feliratozott ajándékoknak. például edényfogó, főzőkesztyű. De a kedvenc, az a kötény, mert arra jó nagy rajzok, feliratok is ráférnek.

 

 

Ha anyós egyáltalán nem szereti a vicceket, akkor szép ajándékot válassz neki. Olyasmit, amit használhat, de nincs szem előtt. Egy szép plüss párna, vagy egy anyós feliratú toll tökéletes lehet.

 

 

Összegezve

Az anyósok szeretik a vicceket, mert így ők is elmondhatják a véleményüket, viccekbe csomagolva, és így mindenki boldog. Fontos, hogy valóban használható tárgyakat válassz ajándékba. És ha anyós nem szereti a vicceskedést, akkor lepd meg egy szolid, de szép tollal.

 

A webáruházban megtalálsz minden felsorolt ajándékot és még többet vicces ajándékot anyósoknak témában, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

 

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

 

Szólj hozzá