×

1634116520-h-320-karacsonyi-ajandek-karacsonyi-ajandek-anyanak-karacsonyi-ajandek-otlet.jpg

 2021.10.13.      0 hozzászólás

Ajándék Ötletek Karácsonyra

Ajándék ötletek karácsonyra

Karácsonyi ajándék ötletek, karácsonyi ajándék, karácsonyi ötletek, kreatív karácsonyi ajándék ötletek.Karácsonyi ajándék nagymamáknak! 

Szuper ajándékötlet lehet karácsonyra, egy tusfürdő. Praktikus ajándék ötlet nagyinak, hiszen tusfürdőt mindenki használ, a csomagolásán levő minta pedig igazán személyessé teszi ezt az apró ajándékot!

Kreatív karácsonyi ajándék :) A mama arcán biztosan látni fogod az örömöt, amikor bontogatja és meglátja a tusfürdőn lévő aranyos, szívhez szóló szöveget!  A tusfürdőnek unisex illata van, így nem kell azon aggódnod, hogy esetleg az illat nem tetszik a mamának!

Hasznos ajándék lehet minden alkalomra, nem csak karácsonyra!  

Ezen a linken megvásárolhatod nagymamád számára a tusfürdőt, akár kiegészítő, apró ajándéknak is különleges, ha valami plusz adnál a karácsonyi ajándékok mellé.Következő ajandekotlet egy igazán apró, mégis praktikus ajándék, kis kedvesség párunknak, szerelmünkenk, társunknak!

Gravírozott kulcstartó, praktikus, hiszen ki ne szeretné a kulcstartókat! :)

Fából készült, a szöveg gravírozva van rá, nagyszerűen mutat minden kulcscsomón! 

Szeretetet kifejezni tökéletes karácsonyi ajándék ötlet!

Figyelmességből is ajándékozhatod persze, hisz nem elégszer tudjuk kihangsúlyozni társunk számára, ha szeretjük! Ez a kulcstartó megfelelő arra, hogy kicsit mindig emlékeztesse párunkat arra, hogy ott vagyunk neki!

Ezen a linken nézheted meg, több más kulcstartóval együtt, válogass bátran, sokféle minta és stílus áll rendelkezésedre!