×

Rólunk

NEVESAJÁNDÉK név nem csak egyszerűen a nevünk, egyben a védjegyünk is.

 

Székhelyünk Székesfehérváron található.

 

Magyarország egyik legnagyobb ajándék készítő vállalkozása és ajándék webáruházaként működünk.

 

Mai világban az online vásárlás igen kedvelt lett, hisz megkönnyíti életünket. És valljuk be őszintén, mindenki szeret egy kanapéról pár kattintással vásárolni. És mondjuk, akár már másnapra megkapni a kiszemelt terméket, ajándékot. Ugye az idő pénz, és amit a családdal tölthetsz az órákig tartó vásárlás helyett, az pedig megfizethetetlen!

 

Oldalunk a teljes ajándék kínálatunkat mutatja be, ami telis-tele van szuper ötletekkel, melyek: egyediek, aranyosak, kedvesek, dizájnosak, vagy épp különlegesek, és megfizethetőek, nem utolsó sorban nagyon viccesek, mert humorérzékünk nem szorult a háttérbe és a fantáziánkat sem kell félteni.

 

Minden év ugyebár tele van ünnepelni való eseményekkel, mert olyan nincs, hogy semmi sincs. Az a rengeteg születésnap, névnap, vagy Valentin-nap, Nőnap, BallagásTejfakasztóAnyák napja és Apák napjapedagógusnaplegénybúcsúleánybúcsúkarácsony és felsorolhatatlanul sok minden... Vagy csak spontán ajándék valakinek, egy barátnak, barátnőnek, családtagnak, munkatársnak…, mert hiszen ajándékozni jó, NAGYON JÓ!

 

A sok-sok jeles napot koronázhatjátok meg az általunk készített ajándéktárgyakkal.

 

Vásárlói igényeket figyelembe véve, széles termékkínálatunkkal minden korosztályra gondoltunk, így igazán könnyű a választás. Bármit keresel, nálunk megtalálod: ajándék férfiaknak, nőknek, időseknek és gyerekeknek. Ha pedig mégsem tudsz dönteni, mi minden kategóriánál megpróbálunk ötletet adni! És természetesen a legtöbbet keresett vagy épp a legjobb vicces ajándékot ajánlunk neked !

 

Aki már rendelt tőlünk az valószínű visszatérő vásárlónk lesz. Ezt tapasztaljuk nap, mint nap, hisz cégünk folyamatosan bővíti kínálatát, és hosszú távra tervez. Az egész országban ismertek, keresettek és kedveltek vagyunk. Nagyon sok (siker)termékünk van: bögrék, tusfürdők, kötények, amikre büszkék lehetünk. Sikerünk titka egy ötletekből soha ki nem fogyó főnök és lelkes csapata. :)

Kellemes nézelődést és jó vásárlást kívánunk weboldalunkon!

 

Üdvözlettel:

Nevesajándék csapata

Nevesajándék
Nézz bele a dobozba fizetés előtt!
Ügyfélszolgálat Ügyfélszolgálatunk munkanapokon a rendelkezésedre áll 8-17h között.
30 napos termék-visszaküldés
Biztonságos vásárlás Minden elküldött adatot biztonságosan kezelünk a gondtalan vásárlás érdekében!
Kérem várjon...