×

Bankkártyás fizetési feltételek

A nevesajandek.hu részére az OTP Bank Rt. biztosítja a kártya elfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártya elfogadó rendszere által. 
Az internetes kártyaelfogadás feltételeit itt olvashatja: http://simplepay.hu/vasarlo-aff/


Ön a kártya használatával tudomásul veszi, hogy a nevesajandek.hu weboldalt üzemeltető AN-PE 32. Kft felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft részére. A továbbított adatok köre: név, email cím, nyugta cím adatok. 

Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az OTP Bank fizetőoldalára és a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a nevesajandek.hu oldalán.

A nevesajandek.hu az Ön kártya, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet. 

A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége, kérjük készítse elő kártyáját: 

  • Kártyaszám: a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám
  • Lejárati dátum: a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő hh/éé formátumú szám
  • Érvényesítési kód: a kártya hátlapján az aláírás panelen található számsor utolsó három jegye (CVV2 vagy CVC2) Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legye szíves üresen hagyni. 

Webáruházunkban az alábbi kártya típusokkal fizethet. 

Dombornyomott és nem dombornyomott kártyák egyaránt elfogadottak: 

  • MasterCard
  • Visa Classic
  • America Express – kivéve az OTP Bank Nyrt által kibocsátott kártyák
  • Visa Electron kibocsátótól függően – ezen kártyák esetében a kibocsátó határozza meg a kártya internetes használatát, amennyiben engedélyezte, abban az esetben rendszerünk képes elfogadni
  • Maestro – az OTP Bank által kibocsátott kártyák
  • Maestro – más bank által kibocsátott kártyák. Az elfogadás feltétele, hogy a kártyabirtokos kártyáját kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakciókra történő felhasználhatóságát. 

Az OTP Mobil Kft, mint adatfeldolgozó az által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a PimplePay Adatkezelési Tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: 

http://simplepay.hu/old/docs/201909/SimplePay_b2c_aff_hun_eng_20190926.pdf

Nevesajándék
Nézz bele a dobozba fizetés előtt!
Ügyfélszolgálat Ügyfélszolgálatunk munkanapokon a rendelkezésedre áll 8-17h között.
30 napos termék-visszaküldés
Biztonságos vásárlás Minden elküldött adatot biztonságosan kezelünk a gondtalan vásárlás érdekében!
Kérem várjon...