×

1636533490-h-320-karacsonyi-ajandek-otlet-karacsonyi-bogrek-karacsony.jpg

 2021.11.10.      0 hozzászólás

Ajándék Ötletek Karácsonyra

Ajándék Ötletek Karácsonyra

Karácsonyi ajándék ötletek, karácsonyi ötletek, karácsonyi ajándék


Közeleg  karácsony ünnepe, minden egyes nappal egyre közelebb kerülünk a decemberi időponthoz. 

Nem könnyű karácsonyi ajándékot választani szeretteinknek, főleg ha igazán szívélyes ajándékkal lepnénk meg Őket karácsony alkalmából.

Mutatok néhány karácsonyi ötletet, kreatív és szívhez szóló ajandekotletek, segítek megkönnyíteni a választást weboldalunkon található karácsonyi ajándékaink között!

Mai első ajándék karácsonyra az nem is egy ajándék lesz igazából, mert szeretném bemutatni Nektek idei új karácsonyi bögréinket!

Nem készült fotó még az összes mintáról, de azért párat bemutatnék kicsit közelebbről is, hogy ne csak a termékképet lássátok, és így könnyebb legyen kiválasztani, melyiket szeretnétek!


Mindegyik bögre aranyos, szívet melengető karácsonyi mintával készült, találtok közötte aranyos macis mintájúakat, a piros macis karácsonyibögre és a kék macis karácsonyi bögre szinte ugyanolyan mintával készült, csak különböző színben! J


Szuper ajándék ötlet férfiaknak, nőknek egyaránt adható J

Rókás karácsonyi bögrénk mintája magáért beszél, kicsit klasszikusabb minta, de ettől még nagyon jól néz ki, aranyos ajandekotlet.

A zöld manós bögre, kreatív és különleges színű karácsonyi bögre, vicces poénos ajándék lehet barátoknak, rokonoknak, mindenkinek aki szereti a viccesebb karácsonyi ajándékokat!

Boldog karácsonyt macis bögrénk nagyon aranyos, ünnepi bögre, pároknak különleges karácsonyi ötlet J


Végül, de nem utolsó sorban Szíves macis bögre, aranyos kismackóval és karácsonyi verssel a bögrén, tökéletes ajándék karácsonyra mindenkinek!

Csak ajánlani tudom, hogy nézelődjetek  bögréink között, mert sokféle minta közül választhattok, sokféle stílusban, és egy bögre mint mindenki tudja, tökéletes ajándékötlet minden alkalomra!

 Következő karácsonyi ötlet nagypapáknak készült!

Naturfából készített karácsonyfadísz.

Kreatív ötlet lehet akár ajándékba adni, akár meglepni vele a papát, hogy saját dísze lóg a karácsonyfán! J

Naturfa díszeinkben az a jó, hogy mindenki kedvére alakíthatja kinézetét, hiszen mi naturan elküldünk, Te pedig valamilyen technikával, festéssel, csillámmal személyre szólóvá teheted!

Nem kötelező persze, naturan is jól néz ki, de például a kisunokák egyedi karácsonyi díszt készíthetnek a nagyszülőknek karira! J

A dísz mérete: 13 cm x 8 cm

Nézz szét a többi díszünk között is, itt megteheted, többféle mintával készítjük őket, válogass bátran!