×

1599557889-h-320-horgasz-ajandek-nevesajandek-hu-nevlini.jpg

 2020.09.08.      0 hozzászólás

Horgász ajándék

A férfiak egy része szenvedélyes horgász, benne van a génjeikben, egyfajta vadászszenvedély. Horgásznak lenni egy sajátos életmódot jelent. És hölgyeim, ne legyenek illúzióik, egy horgász mindig horgász marad, sosem fog megváltozni, ezt mindig vegyük figyelembe.

Viszont ez a szenvedély számunkra azt jelenti, hogy mindig van kéznél ajándékötlet horgászok számára.


Ajándék ötlet horgászok számára


Amikor egy horgász barátunknak keresünk ajándékot, nem kell messzire menni ötletért. A horgászat kicsit olyan, mint túrázás. Rendszeresen összepakolja az ember a cuccait, és esetleg napokra elvonul. Ez rengeteg ötletet adhat nekünk, hiszen a horgászok nem nomádok, szeretik a kényelmet, ezért egy élet-könnyítő ajándéknak mindig fognak örülni.

Például egy kényelmes kemping, vagy kimondottan horgászszék remek ötlet. A folytonos utazástól, használattól, ezek a székek nem hosszú életűek, ezért ha nem is rendszeresen, de gyakran jó ötlet ilyet adni ajándékba.

Az elvonulás részeként étel-italt kell vinnie magával, amihez hűtőtáska, megfelelően zárható edények kellenek, amire egy férfi nem is igen gondol, tehát ezek dupla pontot érnek az ajándékozási ötlet listán.

Ha ottalvós horgászásra megy, akkor a sátorban alszik, egy jó, kényelmes matracra isteni ajándéknak fog tűnni a számára.


Ajándék horgászoknak – felszerelés


Ez egy olyan terület, ahol nagyon biztosra kell menned, ha horgász felszerelést, tartozékot szeretnél ajándékba adni. A horgászok már jó régen kikísérletezték, hogy milyen botot, csalit, úszót, stb használnak. Ettől eltérni nem szabad. Tehát ha ilyen ajándékot szeretnél adni, akkor nézd meg alaposan a felszerelését, ha kell, fotózd le, főként a márka és típusneveket. Aztán egy szakboltban, szakemberrel konzultálva válassz ajándékot, ellenkező esetben nem garantált, hogy az ajándékodat örömmel fogadják.


Ajándék horgászoknak – vicces ajándékok


Rengeteg vicces anekdota kering a horgászokról, és ez eeekkoraaaa halat fogtam történetekről. Ezt a hullámot kihasználva sok praktikus ajándéktárgyat tudsz ajándékba adni, a horgász bögrétől, a kulcstartón át, a horgászos kötényig, amiben elkészítheti a zsákmányt és feltálalhatja a családnak.





A horgászós söröskorsó igazi klasszikus ajándék, ahogy az igazi boldogság a pecázással kezdődik feliratú hűtőmágnes is.

Ha pedig a hétköznapi munkájába szeretnénk becsempészni a jeleit, hogy Ő büszke horgász, akkor a nyakkendő és toll is örömteli választás lehet.



A webáruházban találsz praktikus, humoros és kedves ajándékot horgászoknak, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.


Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu




Nevesajándék
Nézz bele a dobozba fizetés előtt!
Ügyfélszolgálat Ügyfélszolgálatunk munkanapokon a rendelkezésedre áll 8-17h között.
30 napos termék-visszaküldés
Biztonságos vásárlás Minden elküldött adatot biztonságosan kezelünk a gondtalan vásárlás érdekében!
Kérem várjon...