×

1644219336-h-320-valentin-napi-ajandek-bizonyitvanyok-szerelmes-ajandek.jpg

 2022.02.07.      0 hozzászólás

Szerelmes Ajándék

Valentin napi ajándék – Ajándék ötlet valentin napra

 

 

Már tényleg csak pár nap és itt a szerelmesek ünnepe, valentin nap!

Ha még nem találtál ajándékot, ha nincs meg a tökéletes ötlet a párodnak, olvasd el bejegyzésünket, ismét bemutatunk pár szerelmes ajándékot, amit ajándékozhatsz valentin napon!

 

Poénos, humoros ajándék lehet egy bizonyítvány!

Nőknek és férfiaknak is találsz megfelelőt bizonyítványaink között!

Egyedileg tölthető ki, névre szóló ajándék, különleges, nem hétköznapi 

Kialakítása hasonló egy igazi bizonyítványhoz, szuper tantárgyakkal, amit saját meglátásod szerint tölthetsz ki, így igazán maradandó ajándékkal lepheted meg szerelmedet!

Mérete: 18,5cm x 20cm, anyaga papír. Ára: 2032 FtTökéletes Nő bizonyítványunkat erre a linkre kattintva tudod megvásárolni, tantárgyai között szerepel: szép, okos, sikeres, stb stb… , ezeket tudod jeggyel osztályozni és poénos megjegyzésekkel igazán egyedi és különleges ajándékot készíthetsz belőle!

Tökéletes férfi bizonyítványunkat itt találod, tantárgyai között megtalálod a sikeres, szerény, tud főzni tárgyakat, ennél is osztályozható és kreatív ajándék készíthető belőle!

Szerelmes bizonyítványunkat ezen a linken keresztül tudod megvásárolni, tantárgyai közül íme néhány: boldogság, figyelmesség, rózsaszín köd. Természetesen ezt a fajtát is osztályozhatod és névre szólóan kitöltheted!

Különleges ajándék egy ilyen bizonyítvány, egy szál virág vagy egy kis csoki mellé és szuper lesz a valentin napi ajándékozás!

 Következő szerelmes ajándékunk ismét pároknak szól és humoros, mégis tökéletes ajándék!

Férfiaknak és nőknek is ajándékozható bögre!

„ Ma IGEN Drágám, Ma NEM Drágám „ szöveggel a bögre két oldalán!

Humoros ajándék , emellett praktikus is!

Egy finom tea, vagy kakaó belőle együtt, és szuper pillanatokat szereztek egymásnak!

A bögrét itt tudod megvásárolni, űrtartalma 3dl, ára pedig: 1321 Ft.

Erre a linkre kattintva egyébként még nagyon sok valentin napi bögrét találsz, vannak egyszerűbb, feliratos bögréink is és vannak aranyos, szerelmes mintájúak is!