×

1599559445-h-320-unikornis-ajandek-hatizsak-nevesajandek.jpg

 2020.09.08.      0 hozzászólás

Unikornis ajándékok

Minden korosztály szereti az unikornisos ajándékokat.


Unikornisos ajándék – kicsi lányoknak


Gyakran tépelődsz, hogy a kicsi lánynak mit adj ajándékba? Ne keress tovább, az unikornisos ajándékok mindig sikert aratnak.

A plüss unikornis alap egy kislánynál, sőt, akár az egyszarvús ágynemű is. Mivel az egyszarvús ajándék mindig színes, kedves.

Egy képkeret a szülinapjára remek ajándékötlet, hiszen nem fogja eltörni, akár össze is firkálhatja, és ott állhat az ágya mellett, minden nap örülhet neki.



A könnyű háti táska is jó ötlet, sokoldalúan tudja majd használni, akár játékhoz, vagy akár a közlekedéshez, rejtélyes csajos holmik cipeléséhez.



Unikornisos ajándék – Kamaszoknak


Az örök probléma, mit adjunk ajándékba egy kamasz lánykának.

Az unikornisos ajándékok ezt a gondot is megoldják. mivel egy unikornis egy rejtélyes, mágikus, kiismerhetetlen lény, ezért a póló, amin az szerepel, hogy nem tökéletes vagyok, hanem unikornis, valójában azt mondja, hogy rejtélyes vagyok, mágikus erőim is lehetnek, és egyébként meg nem érdekel a véleményed. Szóval egy kamasznak töklétes ajándék. Ráadásul a legszembeötlőbb felirat pólón, nagybetűvel az, hogy tökéletes vagyok. Ez pedig ultra-szuper ajándékká teszi, hisz ha mást nem, a családját ezzel fogja nap, mint nap bosszantani.





Unikornisos ajándék – Hölgyeknek


Lehet, hogy nem vallják be, de a hölgyek is szeretik a cuki, mágikus unikornisos ajándékokat. Neki érdemes olyan hétköznapi tárgyakat adni ajándékba, ami tényleg minden nap használatban van. Például egy unikornisos bögre, ami már a reggeli kávénál mosolyra késztet.

Vagy a legeslegnagyobb kedvenc, a minden napi fárasztó munka utáni vigasz, az unikornisos párnácska. A cuki bébi unikornis párna tökéletes ajándék ötlet.




Összegezve

Az unikornisokat mindenki szereti, és az unikornisos ajándék minden korosztálynak remek ötlet. A kicsiknek a fotókeret és a hátizsák, a kamaszoknak a tökéletes póló, a hölgyeknek pedig a bögre és a párnák adják meg azt az örömet, amit csak egy unikornis tud adni.


A webáruházban találsz praktikus, humoros és kedves unikornisos ajándékokat, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.


Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu




Nevesajándék
Nézz bele a dobozba fizetés előtt!
Ügyfélszolgálat Ügyfélszolgálatunk munkanapokon a rendelkezésedre áll 8-17h között.
30 napos termék-visszaküldés
Biztonságos vásárlás Minden elküldött adatot biztonságosan kezelünk a gondtalan vásárlás érdekében!
Kérem várjon...