×

1643613720-h-320-valetin-napi-ajandek-bogre-parna-piros-maci-szerelmes-ajandek-otlet.jpg

 2022.01.31.      0 hozzászólás

Valentin Napi Ajándék

Szerelmes Ajándék – Valentin napi ajándék nőknek és férfiaknak

 

Közeleg a valentin nap, már tényleg csak pár nap és itt a szerelmesek ünnepe!

Ez alkalomból szeretnénk bemutatni Nektek pár valentin napi ajándék ötletet, amivel biztosan örömet szereztek párotoknak!

Kezdjük az elsővel!

Szerelmes bögre, tökéletes ötlet lehet mindenkinek!

Nagy választékban találsz weboldalunkon valentin napi bögrét, ha erre a linkre kattintasz!

Válogathatsz aranyos mintájú bögrék közül, vagy szerelmes verses bögre közül, de találsz MR. vagy MRS feliratú, egyszerűbb mintájú bögrét is!

A képen szereplő első bögrét itt találod, a mellette levő, egyszerűbb mintájút ezen a linken tudod megnézni, ha aranyos mintájú bögrét keresel, akkor nézd meg ezt a bögrét, ami a képen alulról az első, a szép mégis egyszerű szeretlek szivecskés bögrénket itt tudod megvásárolni, az utolsó bögrét pedig ezen a linken keresztül tudod megnézni!


Bögréink mellé egyébként jó választás lehet egy díszpárna is, amit nagyon sok bögrével egyező mintában tudsz párosítani, hogy szuper ajándékkal lephesd meg szerelmedet valentin napon!

Választhatsz szív alakú párnát, kis és nagy méretben , vagy kocka esetleg négyzet párnát is attól függően, milyen mintában keresed!

Második képünkön láthatod, milyen egy bögre-párna ajándék csomag!Szerintem szuper ötlet lehet akár férfiaknak vagy nőknek is!

Persze ízlés és mintafüggő, ki milyet választana, de ha alaposan körülnézel, biztosan megtalálod a Számotokra megfelelőt!

A képen szereplő bögrét és párnát a nevükre kattintva akár meg is vásárolhatod!

Népszerű szerelmes ajándékaink közé tartoznak még fali dekorszív tábáink is az idei valentin alkalmából!

Tábláink fából készülnek, méretük: 19,5cm x 18,5cm, ebből is igen nagy választék áll rendelkezésetekre!

Dekorációs ajándék, falra kasztható kis tábla!


Ezt is kombinálhatod akár egy bögrével is, nézz szét jól kategóriáink között, az utolsó képen láthatod, hogy milyen különleges valentin napi ajándékot állíthatsz össze azonos mintájú, apró ajándékainkkal!