Pink apró fehér pöttyös szájmaszk | Szájmaszkok | Nevesajándék
Ajándék Kategóriák
Termék Kategóriák
Termékek
Akciós
Szállítási infó 2-3 nap
Szájmaszk | Pink apró fehér pöttyös szájmaszk | Nevesajandek.hu

Pink apró fehér pöttyös szájmaszk

: 982 Típus: MK013
Elérhetőség: Raktáron
1.270Ft Nettó: 1.000Ft
Menny.: Kosárba

Szájmaszk, Mintás szájmaszk

Többször használatos mosható szájmaszk

Pink apró fehér pöttyös szájmaszk

Sterilizálható textil maszkok a cseppfolyós fertőzésektől óvják a viselőjét és a környezetét. A szájmaszk természetes védelem, ami megakadályozza, hogy a köhögéssel, tüsszentéssel távozó, fertőző nyálcseppek a másik emberre terjedjenek, nem mindet talán, de ha kevesebb lesz, már csökken a fertőzés veszélye, ezért általános védekezésre alkalmas.

Hónapokig használható, de nagyon fontos kihangsúlyozni, hogy megfelelő sterilizálás mellett, így költség és környezetkímélő.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a vírusok ellen egyetlen maszk sem véd 100%–ban, azonban a fertőzések megelőzése érdekében fontos az izolálás.

A szájmaszkot 4 óra használat után feltétlenül vegyük le és sterilizáljuk, fertőtlenítést végezzük el, szárítsuk meg, utána újra felhelyezhető.

- Az ember percenként az arcához nyúl, megvakarja orrát, szemét úgy hogy észre sem veszi. Nem is beszélve a gyerekekről. A vírus szájba, orrba bejutásának valószínű módja, hogy mások által kiköhögött, kifújt vírust kézzel megfogjuk a tárgyakon pl. boltban az árun, kilincsen stb. és utána véletlenül megvakarjuk az arcunkat, kifújjuk az orrunkat stb. A maszk ezt akadályozza meg. Nem tudunk véletlenül az arcunkhoz nyúlni. Nem jut az arcukra a vírus. Ez fontos tényező és főleg erre jó a maszk. Aki maszkot visel, az sokkal óvatosabban fog járni, nem fog hosszas beszélgetésekbe kezdeni az utcán, mások is elkerülik inkább. Érzi és mások is látják, hogy vigyázni kell.

- A maszk viselése nem biztosít teljes védelmet, még a legjobbak sem, de a semminél bármi jobb. Viszont ami még fontos csak alapos kézmosás, kézfertőtlenítés után, teljesen tiszta kézzel lehet felvenni vagy levenni a maszkot.

Ne szégyelljük hordani!

Jó egészséget mindenkinek!

Anyag összetétele:

  • 2 rétegű 100% pamut + gumi (5 gr)

FIGYELEM!

Vásárlás elött vegyék figyelembe a szájmaszkhoz írt méreteket!

A pamut maszkokat használat előtt ajánljuk langyos (30°C) vízben kimosni,

majd vasalja ki,a teljes fertőtlenítés érdekében!

Vasalható:100-120°C-on.

Mérete:

  • 18 cm széles, 7 cm magas, az orr résznél középen 10 cm magas.

Színe:

  • Pink színű, apró fehér pöttyös mintás

Gyártási hely: Magyarország

Tag-ek: szájmaszkok